top of page

OM GARTNERGAARDEN

Gartnergaarden startede som en ægte kærlighedshistorie mellem Pil og Mattias. Siden da har Gartnergaarden gennemgået en enorm udvikling og har udviklet sig fra den spæde start til i dag at beskæftige 50 dygtige medarbejdere.

Det hele startede med en drøm..

..om at sælge egne jordbær, og ligeledes fremme de lokale gartnere gennem salg af deres lækre grøntsager. En drøm, der også indebar det idylliske landliv med deres, på daværende tidspunkt, lille Sigfred.

Mattias og Pil blev dog hurtigt ramt af en iver efter at udvikle Gartnergaarden, grundet stor opbakning fra kunder og folk omkring dem. De ville mere end frugt og grønt, og de udvidede hurtigt med en interiør-afdeling, en café og et nyt køkken til at lave lækker take-away mad til alle jer. Derudover er der åbnet en gårdbod, med stenovnspizza og isvafler. Senest er der etableret en stor og charmerende gårdhave og dyreområde hvor man har mulighed for at komme helt tæt på bondegårdsdyr.

 

Nyeste skud på stammen er en helt ny afdeling på Djursland, nemlig Gartnergaarden Djurs. Her får drømmen om egen produktion virkelig lov til at boltre sig. På gårdens mange kvadratmeter bliver der dyrket sprøjtefrie bær, frugter og grøntsager i massevis med øje for bæredygtighed og biodiversitet. Samtidig render der fritgående høns og højlandskvæg rundt på kløvermarken og forsyner begge gården med æg og kød. 

Gartnergaarden Djurs består af en drive in som forsyner med hjemmelavede lækkerier til at tage med på farten. I fremtiden vil gården blive udvidet med gårdbutik, cafe, dyre område og meget mere. 

BÆREDYGTIGHED HOS GARTNERGAARDEN

Vindmølleenergi

Til kamp mod madspild

Solpaneler

Råvarer hos bager og køkken i høj grad økologiske 

Branch
Ladybug
Watercolor Butterfly 14
Drawing of Hedgehog
About: About
cropped-35344615_1785501911534341_437488

Pil og Mattias

Vi bestræber os på at skabe en unik stemning hos Gartnergaarden. 

Vi er ovenud glade for, at I giver os muligheden for og støtten til at udleve vores drøm om at fremme alt det gode som vores lille land og lokalområde har at byde på.

IMG_6912-2.jpg
bottom of page